After School sectorul 1, Cartierul Francez, Aviatiei – Herastrau – Suntem online!

Blog

Suntem online!

png 24

Hello, world!

În sfârşit, site-ul nostru este online, la fel şi pagina de facebook.

În câteva zile se termină şcoala, dar pentru noi este un început. Începutul un drum interesant, pe care ni-l dorim plin de satisfacţii. Vrem să vedem copii fericiţi şi părinţi mulţumiţi, vrem să facem performanţă si să fim apreciaţi, vrem ca After Art să devină ceea ce şi-a propus: linia continuă în educaţie.

Oferim educaţie de calitate – pregătirea superioară a profesorilor şi colaboratorilor noştri asigură abordarea bilingvă, română-engleză, a tuturor activităţilor, începând de la serviciul de Nursery (unde aşteptăm copii care la noi vor învăţa să vorbească), continuând cu efectuarea temelor zilnice la serviciul de After School sau Before School, până la cursurile opţionale de artă şi ştiinţă din Clubul After Art.

Oferim un spaţiu generos, pe care arhitecţii din staff-ul After Art îl vor transforma în perioada imediat următoare într-un spaţiu orientat spre nevoile fiecărui copil care ni se alătură.

În curând, vom începe înscrierile pentru anul şcolar 2015-2016. Avem nevoie de ideile voastre, avem nevoie de sfaturile voastre.

Keep in touch! :)

No Comments Yet


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>