After School sectorul 1, Cartierul Francez, Aviatiei – Herastrau – Activităţi

Activităţi

banner3

Rezolvarea temelor zilnice primite la şcoală este activitatea principală a elevilor de la before şi after school. Obţinerea calificativelor sau a notelor maxime la toate materiile studiate este unul dintre obiectivele principale ale echipei noastre educaţionale. Şcolarii au la dispoziţie un mediu de studiu prietenos, o bibliotecă care conţine majoritatea manualelor, caietelor de lucru şi culegerilor acreditate de Ministerul Educaţiei. Fiecare elev este evaluat şi îndrumat cu maximă atenţie, iar fişele de observaţie se prezintă regulat părinţilor.

Temele zilnice sunt însă doar o parte a efortului educaţional al echipei noastre. Ştim că un elev are nevoie, în afară de manuale şi rechizite, de o motivaţie puternică a studiului. O găsim şi o cultivăm cu răbdare şi tenacitate prin joacă, experimente, concursuri şi proiecte care îi vor ajuta pe şcolari să înţeleagă materia studiată, să îşi dorească să cunoască mai multe, să devină curioşi, să întrebe, să gândească independent. Elevii sunt încurajaţi, pregătiţi şi asistaţi să participe la concursurile şcolare, să evolueze în medii concurenţiale care le pun în valoare cunoştinţele şi abilităţile academice.

IMG_9076

Copiii descoperă lumea prin joacă. Şi nouă ne place să ne jucăm!

Există jocuri sănătoase, cum ar fi gimnastica, dansul, toboganul, leagănul şi tot ce se poate imagina pe vreme bună într-o grădină generoasă sau bazinul de înot.

Există jocuri de creaţie, cum ar fi desenul, decupatul, lipitul, modelajul.

Există jocuri de imaginaţie, cum ar fi poveştile, eroii şi locurile fantastice.

Copiii descoperă lumea prin joacă. Şi nouă ne place să ne jucăm!

nouvel fantoma novotel

 

Educaţia artistică, de obicei neglijată în majoritatea instituţiilor de învăţământ, este din punctul nostru de vedere o componentă esenţială în formarea personalităţii unui copil. Credem cu tărie că vom trăi într-o lume mai bună dacă generaţiile care vor veni vor şti să facă diferenţa între frumos şi urât.

Lecţiile de istorie a artei, dublate de ateliere practice de desen, perspectivă, pictură sau modelaj, îi ajută pe copii să vadă şi să înţeleagă lumea la un nivel mai profund, îi ajută să-şi dezvolte propria personalitate mai armonios şi mai sincer, le descoperă şi cultivă talentul şi abilităţile artistice.

Copiii din Clubul de Artă sunt parte a proiectului editorial “After Art – Cum văd eu lumea” – un proiect multimedia care conţine cele mai interesante idei şi experimente artistice ale copiilor, realizate sub îndrumarea profesorilor noştri.

meade

Avem un telescop prin care putem vedea într-o noapte mai mult decât a văzut Galileo Galilei o viaţă întreagă. Avem un microscop prin care putem vedea celulele sanguine sau ochii unei furnici. Ştim să construim un avion sau chiar o rachetă. Ştim să programăm un calculator ca să facă ce-i spunem noi să facă. Şi, mai ales, avem la dispoziţie o lume pe care să o descoperim, să o înţelegem şi să o explicăm.

Clubul de Ştiinţă completează prin observaţie şi experiment manualele şcolare, iar rezultatul este o înţelegere mai temeinică a noţiunilor teoretice, care capătă sens şi devin atractive pentru elevii noştri.

sport

“Mens sana in corpore sano” nu este un slogan lipsit de conţinut. Încurajăm copiii în practicarea oricărei activităţi sportive, de aceea am încheiat parteneriate cu baze de antrenament care pot asigura practicarea sporturilor în condiţiile cele mai bune.

Înot, tenis, scrimă – sunt sporturi pe care copiii le pot practica regulat cu instructori atestaţi şi recunoscuţi pentru rezultatele lor. Pentru pitici organizăm aquatic bebe club, unde micuţii se acomodează cu apa şi învaţă să înoate, într-o locaţie special amenajată aflată în imediata vecinătate.